torstai 4. elokuuta 2011

Töissä / На работе

Poseerausta puruluun kanssa / Дома с косточкой
Koska emme ole ehtineet harjoitella yksinoloa ja Emännän työt alkavat laittoman aikaisin, päädyin ottamaan Ronjan töihin mukaan. Naapurit voisivat olla kiukkuisia, jos koira aloittaisi ikävä-konserttinsa ennen kuutta aamulla... Ja kun työnanataja ei kieltänyt, niin mikäs siinä. Siis me tytöt on nyt herätty kahtena päivänä klo 4.20, valmistauduttu päivän koitokseen ja lähdetty baanalle. Ronja voi autoilla tuvallisesti, kun sille haettiin tiistaina hienot Happy Dog -valjaat ja turvavyö kytköksen Emäntä osti jo aiemmin.


Ronja on toiminut apukuljettajana kuorma-autossa kun suoritettaan jakeluajoa. Keskiviikkona se huusi kuorman teon ajan  ulkona vastalauseita yksinololle, autossa se olisi mielellään tullut keskikonsolin yli Emännän kylkeen mutta heti kun ajettiin vähän pitempi pätkä pysähtymättä, se yritti levätä penkillä, että jaksaisi raskaan työpäivän loppuun.
Ulkoilua / На улице
Tänään torstaina se taas protestoi, kun joutui odottelemaan ulkona, että Emäntä saa tehtyä kuormat valmiiksi. Autoilun jujun Ronja oli kuitenkin jo oppinut: se istui autossa koko ajan rauhallisesti ja odotti kauniisti sen ajan, kun Emäntä toimitti kuormia eikä ollut ratissa. Tänään se ei myöskään pyrkinyt keskikonsolin yli.
Henkilöautossa se on matkustanut koko ajan mallikkaasti.


Soitin muuten hampaan tiimoilta läheiselle eläinlääkäriasemalle, siellä epäiltiin, että kyseessä on vain maitohammas, jossa ei enää veri kierrä ja se olisi siksi tummunut ja tippuu aikojaan.
Ja tänään huomasin, että asia on tosiaan näin: uuden hampaan pää pilkottaa vanhan sisäpuolelta. Sitten kun vanha vielä tipahtaisi.



Emännän autossa / В машине Хозяйки
Потому-что у нас не было времени тренировать быть одной дома, я решила взять Роню на работе. Моя работа сейчас начинается так рано, что соседи, наверно, были бы сердитые, если бы она лаяла дома одна…
Так что мы с Роней ездили вместе грузовиком. Она может неопасно ездит, потому-что вторник мы купили шлейку. Она не любит ждать на улице, когда я накладываю воз но в машине она сидит красиво. Особенно сегодня в машине она уже знала, что я вернусь и не разволновалась, когда я разгрузила воз.
И, конечно, она устала после рабочего дня.

Кстати, я позвонила клинику про зуб, и они думали, что это просто молочный зуб. Они были правы, я сегодня видела кончик нового зуба за темный зуб.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti