torstai 18. elokuuta 2011

Mustikkakoira / Собака-черника

Muutto on tehty ja laatikot vähenee pikkuhiljaa. Ronja oli kauniisti hoidossa ja niin koira kuin hoitajakin taisivat nauttia toistensa seurasta, kiitos vielä Hilkalle!
Ronja otti taas uuden kodin vastaan yhtä letkeästi kuin aikaisemminkin uudet paikat. Kun on oma peti, ruokaa ja ihmiset ympärillä, niin tämä tyttö taitaa olla ihan tyytyväinen.

Uudessa ympäristössä on hienot lenkkeilymahdollisuudet, Emäntä on käyttänyt Ronjaa metsässä auki päivittäin. Polun varrella notkuvat mustikanvarvut ovat houkutelleet Emäntää keräilemään marjoja lenkkien ohessa. Ensimmäisellä kerralla Ronja ihmetteli, että mitäs tässä oikein kykitään, tylsää! Jo toisella kerralla se keksi itsekin ruveta syömään mustikoita, siinähän on sitten veikeä kerätä kun koira tunkee samalle varvulle. Voisikohan Ronjankin opettaa syömisen sijaan keräämään...
Mattopyykillä / Моем ковры

Так, переехали и Роня была сразу как дома. Наверно, как только есть корм, постель и семья рядом, она счастливая.

Здесь идеально ходить на прогулках, потому-что лес рядом и много возможностей гулять без поводка. Я на прогулках также собрала черники. Во второй раз Роня сначала кушать черники! И сейчас когда я собираю, она ходит рядом и кушает. Есть ли возможность выучить ее не кушать, а собирать черники..?




2 kommenttia:

  1. Kyllläpä on Ronja kasvanut!Mustikka on näköjään herkkua Rinjalle ja ajattelee vain auttavansa,että ei tarvitse sinun AK kerätä ja tehdä työtä niin paljon kun syön marjoja.
    Toimeliaisuus on hyvästä varmaankin Ronjan mielestä kun haluaa osallistua monella sektorilla töihisi!

    Uskon sen,Ronja on ilosi,Ronja on puolesi.
    Timo

    VastaaPoista
  2. Ronja ei varmaankaan välitä opista kerätä marjoja.
    Uskon hänen ajattelevan,parempi leipä tuoreena kuin jälkilämmitettynä.

    Timo

    VastaaPoista