keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ronja n. 1 vee!




Ronjan arvioitu syntymäaika on suurin piirtein aikavälillä 22.2.-8.3. Ronjahan löytyi 8.5.2011, jolloin ihmisten arvio sen iäksi oli 2-2,5kk. Päätin, että helmi-maaliskuun vaihde on sopiva aika vuosien merkkipaaluksi, ei se kovin kaukanakaan totuudesta ole.

Tuntuisi hullulta kirjoittaa koiralle onnitteluja, eli postaus tällaisena kuriositeettina lukijoille.
(Ja Emännän röyhistelynä kun vauva on jo vuoden!)

3 kommenttia:

  1. Aika iso vauva... ;) Onnea Ronjalle!

    Joko teille on juoksut tulleet? Lillillä tulee 11 kk täyteen ihan näillä näppäimillä, eikä vielä oo tullut. Sais kyllä vähitellen tulla, että vähän rauhottuis toi pentupölöily. Se on vielä henkisesti ihan kakara :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun silmissä ihan sopivan kokonen <3

      Ei oo vielä juoksuja kuulunu, ja mitä oon koiraihmisten kanssa jutellu, niin ei tarvii välttämättä vielä puoleen vuoteen odottaakaan. Vaikka kyllä mä sitä vahtaan jo juoksujen varalta, että rupeeko kuulumaan jotain viitteitä. Katotaan kuinka kauan saan kyttäillä, tosin mä nyt seurailen sitä tarkalla silmällä joka tapauksessa :)

      Poista
    2. Heh, ei mun sitten tarvinnutkaan odottaa kun puolituntia, Ronja rupes nimittäin tiputtelemaan punertavia tippoja hyvin pian aikaisemman vastauksen jälkeen. Sillä tais ne odotetut juoksut alkaa :P

      Viitteitä on oikeestaan ollukin: se on syönyt huonommin ja se rupesi jokin aika sitten pyörimään aina hirveästi ja etsimään paikkaa ennen kuin se saattoi tehdä mitään tarpeita. Ainakin eilen ja tänään se on tuntunut aloittaneen merkkailun, jota ei ole ennen esiintynyt.
      Ja noitten tippojen jälkeen mun ei varmaan tarvii enää ihmetellä, vaikka Ronja eka oma koira onkin ;)

      Poista