torstai 9. toukokuuta 2013

Dognappauksen toinen vuosipäivä

Jokohan olisi sopiva väli ja innostus kirjoittaa tännekin taas. Eilen tuli siis kuluneeksi 2 vuotta Ronjan keväisestä vapaana tepastelusta Tverissä. Tarinahan löytyy Dognappaus-sivulta jos se ei vielä tuttu ole.

Heräilyä leikkauksen jälkeen
Edellisen päivityksen aikaan joulukuun 20. päivä Ronja siis kävi steriloitavana. Toimenpide sinänsä meni hyvin ja Ronja piristyi nopeasti (jouluaatoksi matkattiin jo kotikonnuille koko porukalla) mutta haavan paraneminen tuotti vähän päänvaivaa. Ronja reagoi sisäisiin tikkeihin niin, että leikkausalue roikkui isosti tosi pitkään ja haavan kohta märki. Se söikin antibioottikuurin, minkä jälkeen haava alkoi näyttää paremmalta. Tässä ajassa maha on tietysti jo palautunut ja karvat kasvaneet niin ettei leikkauksesta ole enää tietoakaan.

Muuten on sitten varmaan ollut sitä tasaista eloa. Emännän saamattomuuden vuoksi Ronja ei tällä(kään) hetkellä harrasta mitään vaikka ajatuksia agility-kursseista aina silloin tällöin on. Mutta kun sovittaminen töihin ja opiskeluun ja muttakunmuttakun ;) Että se siitä.
Tänään kyllä järjestin Ronjalle jännitystä osallistumalla Match Show'hun, ekstraa oli lyhyt junamatka paikan päälle. Nyt ei tullut kuitenkaan viimekertaisen kaltaista menestystä, silloin kun sijoituttiin kehän toiseksi. Kaverina mukana oli taas sulhanen Julius.

Syksyllä metsässä (puhelimella kuvattu)
Lenkkeillään edelleen paljon metsässä ja pellolla. Talvella oli upeat polut suosikkimetsässä. Niistä huomasi, että siellä kyllä liikutaan mutta juuri koskaan ei kyllä kehenkään törmännyt.
Pyöräilykin otettiin taas viime kesän lailla ohjelmaan tuossa muutama viikko sitten. Mun piti jo viime vuonna tehdä siitä oma postauksensa kuvineen kaikkineen, pidetään se tämän kesän tavoitteena :P


Isäntä ja Ronja on jo tässä vähän aiemmin tehneet käärmehavaintoja ja minäkin näin eilen lenkillä kevään ensimmäiset. Toinen oli tosin ehkä vaskitsa. Ehkä. Illalla tulikin sitten googlailtua toimintaohjeet sille varalle, että koira saisi pureman. Täällä meinaan riittää kyitä kyllä.

Palataan vielä kevään aurinkoisista, lämpimistä ja kyisistä päivistä talvisiin kuviin, jotka on jääny postaamatta. Lumettomia kuvia ei olla viellä paljoa ehditty räpsiäkkään.



 



Jokseenkin hullu ilme

Alla vielä tunnelmakuvia puhelimesta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti