keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Syksyn seikkailuja



Kenguru :)

Viime päivityksen jälkeen Ronjalla oli ja meni toiset juoksut, jotka rauhoittivat neitiä taas kummasti. Paluu arkeen on kuitenkin jo tapahtunut ja lenkkeillä pitää taas sydämen kyllyydestä. Juoksujen aikaan kun riittää vähän tavallista vähempi. Pitäisi soittaa eläinlääkärille ja kysellä sterilointiaikataulusta, nyt on tarkoitus saada se asia pois alta ennen seuraavia juoksuja.




Viltteri
Isännän syyslomalla Emäntäkin otti vapaata ja reissailtiin vähän, Ronja pääsi ensimmäistä kertaa mukaa Savoon. Matkat meni erittäin hyvin, Ronja on tosiaan nyt viime kesän aikana taas ruvennut autoilemaan paremmin. Savon majapaikassa on iso tontti, jossa Ronja sai kulkea vapaana sekä kissaparka, joka löysi turvapaikan koiralta keittiön kaappien päältä. Ja appiukkoparka, jota vasten Ronja innoissaan hyppi vähän enemmän kuin mitä se nyt on viime aikoina yleensä hyppinyt ketään vasten.
Ronjan riemunlaukat ja -hypyt Isännän tullessa töistä kotiin on muuten näkemisen arvoiset. Tällee by the way.

Nähtiin viime viikolla taas Juliuskin ensimmäistä kertaa juoksujen jälkeen. Ronja tosin oli alkuriemun jälkeen kiinnostuneempi pellon hajuista kuin Juliuksen kanssa peuhaamisesta. Ronja on ihan koukussa myyrien tms. kolojen kaivamiseen. Siksi sen kuono nykyään lenkin jälkeen (jos käydään lähipellolla) näyttää usein 
<---- tuolta.

Itse asiassa tänä aamuna Ronjaa lykästi ja se nautti talon edessä aamupalaksi pyytämänsä myyräpaistin. Taitaa olla ekstramadotus tiedossa.
Tänään se pääsi myös käymään koirapuistossa ekaa kertaa juoksujen jälkeen. Ensimmäiset labbisurokset, jotka paikalle sattuivat, olivat niin hyperaktiivisia että Ronja oli se vaisumpi osapuoli(!). Uskomatonta. Se on muutenkin nyt alkanut tulla paremmin luo vapaana ollessa. Omillaan pelloilla ja metsässä tapahtunut harjoittelu ja namitus on selkeästi auttanut, sillä aiemmin se ei juuri irronnut ihmisten luo koirapuistossa. Nyt se jopa haki turvaa mamman jaloista kun rasittava poika koitti selkään.

Savossa pikkukoira-Ronja valtasi kissan pedin (jota kissa itse ei kylläkään käsittääkseni käytä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti