torstai 30. elokuuta 2012

Ronjan kesä

... on mennyt ilman päivityksiä, hups vaan.

Ajattelin esitellä kuvakollaasia menneeltä kesältä, yritetään sillä orientoitua bloggailemaan vähän ahkerammin.

Toukokuussa käytiin Emännän kotosalla:

Madde

Lenkillä nykyisillä kotinurkilla


Tässä välissä oli juhannus, josta nyt ei ole hyviä koirakuvia. Juhannus vietettiin ystävien kanssa erään järven rannalla tilavassa ympäristössä ja Ronja sai liikuskella vapaasti. Ei raukka oikein osannut rauhoittua vieraassa paikassa sisälläkään, ja kun oli mukana vielä Ronjalle uusia ihmisiäkin!

Heinäkuussa Emännän kotinurkilla



Madde maistelee Ronjan eväspussilla

Nähtiin kans Hippis ja Lilli

.. sekä Kaapo-pentu
Heinäkuussa sain sitten Ronjan opetettua uimaan! Aikaisemmin se tykkäsi kyllä plutata vedessä joka oli maksimissan vatsaan asti. Heti jos jalat ei meinanneet yltää se otti pakkia ja yleensä haukkuikin. Heinäkuun alussa Hippu ja Lilli vielä todistivat edellä kuvattua käytöstä mutta kuten kuvissa näkyy, nyt Ronja hakee vaikka keppiä ja palloa kaukaakin, ta-daaa! Ja jos itse olen uimassa niin Ronja saa "pelastaa mua". Eli mä uin karkuun ja Ronja tulee perässä, ojennan sille dummyn jolla se vetää mua sitten rantaan yhdessä uiden.
Kuvat lähijärveltä jossa on kesällä Ronjan kanssa käyty.

Ronjamoottori


Tässä vaan on jotain taiteellista

"Heitä jo!"


Puoliluppa


Ja sit vielä jotain:

Yksin koirapuistossa

Autoilussa on kans tapahtunut huima edistys. Toukokuun kotiseutureissulla se vielä menomatkalla oksensi kaksiko kertaa..? Sain työkaverilta (jonka berniuros on muuten Ronjan uusi paras kaveri) D.A.P-suihkeen jämät jota sitten kokeiltiin autoillessa. Liekö se auttanut vai ikä vai mikä, mutta sen jälkeen autoilu on sujunut koko ajan paremmin ja nykyään Ronja hyppää niin takapenkille kuin -luukkuunkin ilman sen suurempaa taistelua/maanittelua eikä se maiskuttele tai kuolaa matkalla.



1 kommentti: